Ontwerp zonder titel 43

Diensten

Onze adviseurs beschikken over alle ervaring en expertise die nodig is om jouw bij te staan in de financiële en fiscale zaken die voor jouw onderneming een rol van belang spelen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk dan op deze pagina onze dienstverlening.
shape

Diensten

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. 

Intant VA About Us bg back 2 1
busy accountant
INSTANT VA BG IMAGE 4 1
about us 1 1
bg logo about us
busy accountant working with graph 1
Ontzorgen van A tot Z

Administratie, aangiftes, adviezen en meer

Ondernemers zijn verplicht om een administratie te voeren. Als boekhouder kunnen wij de inkomsten en uitgaven van je onderneming nauwkeurig bijhouden. Dat levert jou verschillende voordelen op. Behalve dat je er gerust op kunt zijn dat je administratie aan de geldende regelgeving voldoet, houd je ook nog eens meer tijd over voor ondernemerszaken.

Onze professionele en ervaren medewerkers kunnen je van dienst zijn bij het bijhouden van je administratie, maar ook het opstellen van facturen, het opstellen van je BTW aangifte, het invullen van de inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast staat Van Bach graag klaar met adviezen over belastingen en financiële bedrijfsvoeringen.

our Servies background logo 1
Why choose us image bg
Voor ondernemers op elk punt van hun carrière

Dienstverlening op maat

Van Bach is dé ervaren en betrouwbare boekhouder van Den Haag en omgeving. Wij staan zowel starters als ervaren ondernemers graag bij met onze financiële en fiscale dienstverlening. Daarbij staan we te allen tijde voor dienstverlening op maat. Dat betekent oog voor jouw persoonlijke behoeften en de situatie waarin jouw onderneming verkeert.

Wij nemen je jouw administratieve taken uit handen en geven op begrijpelijke wijze uitleg over one werkzaamheden en resultaten. Dit levert jou ook het inzicht op waaraan je wellicht behoefte hebt. Van Bach hanteert een cliëntgerichte aanpak, net als dienstenpakketten met een scherpe prijskwaliteitverhouding. Met onze kennis, analytisch vermogen en passie voor ons vak realiseren we voor al onze cliënten de best mogelijke oplossingen.

young successful businesswoman or accountant in formalwear sitting by desk
Deskundig en onafhankelijk

Alle fiscale en financiële diensten onder één dak

Als ambitieuze ondernemer heb je behoefte aan een boekhouder die je in alle financiële zaken kan ontzorgen. Wij regelen alle administratie van zzp’ers en ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan facturen, de BTW aangifte, inkomstenbelasting en jaarrekening. En heb je in een bepaalde situatie onze expertise nodig? Wij geven je graag advies over belastingen en financiële bedrijfsvoering. Van Bach verzorgt meer dan alleen je administratie, maar denkt proactief met je mee. Onze diensten stemmen we op jouw onderneming af, zodat jij alle ruimte krijgt om te groeien. Van Bach is graag jouw partner voor de toekomst.
1 1

Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor een ijzersterke boekhouding van jouw bedrijf.

2 1

Jij levert de gegevens aan, wij verzorgen de salarisadministratie van A tot Z. 

4 1

Duidelijkheid omtrent je financiën geeft je als ondernemer een nog sterkere positie.

3 1

Van Bach neemt je belastingaangifte uit handen en zorgt ervoor dat deze aan alle vereisten voldoet.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

7
2
5 2

Nette bedrijf, altijd te bereiken wanneer ik iets wil vragen.

Meta Eps Parels Eigenaar

Zeer secuur en betrouwbare boekhouder, werk al bijna een jaar lang met Van Bach Finance en heb er alleen maar positieve ervaringen mee.

CMC Security Services Eigenaar

Transparant over de diensten en tarieven. Na veranderen van vele boekhouders ben ik nu op het juiste adres.

Ster Beveiliging Eigenaar

Een goede boekhouder tot mijn tevredenheid. Komt altijd zijn afspraken na.

Nieuwe Poort Slotenmaker Eigenaar

Heel erg tevreden over Van Bach Finance. Snelle service, meedenker, betrouwbaar en duidelijke communicatie.

Envolt Eigenaar

Als je duidelijk advies wilt hoef je niet verder te zoeken.

FITBYSEZ Eigenaar
6 1
7
1
send us message bg image 1
Untitled 1
Contact ons

KOPJE KOFFIE?