Ontwerp zonder titel 43

Over ons

Kies jij voor Van Bach? Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Stuk voor stuk hebben zij een gespecialiseerde opleiding gevolgd en beschikken zij over jarenlange ervaring. 

shape

Over ons

recente ontwikkelingen op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Stuk voor stuk hebben zij een gespecialiseerde opleiding gevolgd en beschikken zij over jarenlange ervaring. Op deze manier zijn wij te allen tijde in staat jou van adviezen te voorzien die geheel aansluiten op jouw persoonlijke situatie en toekomstdoelen. Dankzij ons ruime dienstenpakket kunnen we je geheel ontzorgen, zodat jij je als ondernemer kunt richten op hetgeen waar het echt om draait: ondernemen. En loop je tegen een probleem aan? Dan denken we graag met je mee.

Intant VA About Us bg back 2 1
accountant business woman using calculator and computer laptop budget and loan paper in office
INSTANT VA BG IMAGE 4 1
about us 1 1
bg logo about us
busy accountant 3
Over ons

Administratie zonder zorgen

Van Bach is gespecialiseerd in financiële en fiscale dienstverlening. Wij doen ons uiterste best om jou als cliënt tevreden te stellen. Jouw administratie wordt volledig gevormd op basis van jouw wensen en situatie.

Wij ondersteunen bij het verbeteren van je financiële prestaties en nemen je zorgen weg. Bij eventuele problemen denken wij zorgvuldig met jou mee over geschikte oplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat jij als ondernemer op de juiste manier begeleid en geadviseerd wordt.

our Servies background logo 1
Why choose us image bg
Waarom ons

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder houdt de inkomsten en uitgaven van uw onderneming bij. Als ondernemer ben je verplicht een administratie bij te houden. De boekhouders van Van Bach zijn je hierbij van dienst. Als zzp’er of ondernemer kun je veel baat hebben bij het in de arm nemen van een boekouder. Wij kunnen u onder andere bijstaan bij het volgende:

Administratie bijhouden, facturen opstellen, BTW aangifte opstellen, aangifte inkomstenbelasting, opstellen van de jaarrekening (balans-, winst- en verliesrekening), advisering over belastingen en financiële bedrijfsvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring mag Van Bach zich dé betrouwbare boekhouder in Den Haag en omgeving noemen.

Place Your Image 11
Deskundig en onafhankelijk

Alle fiscale en financiële diensten onder één dak

Als ambitieuze ondernemer heb je behoefte aan een boekhouder die je in alle financiële zaken kan ontzorgen. Wij regelen alle administratie van zzp’ers en ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan facturen, de BTW aangifte, inkomstenbelasting en jaarrekening. En heb je in een bepaalde situatie onze expertise nodig? Wij geven je graag advies over belastingen en financiële bedrijfsvoering. Van Bach verzorgt meer dan alleen je administratie, maar denkt proactief met je mee. Onze diensten stemmen we op jouw onderneming af, zodat jij alle ruimte krijgt om te groeien. Van Bach is graag jouw partner voor de toekomst.
1 1

Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor een ijzersterke boekhouding van jouw bedrijf.

2 1

Jij levert de gegevens aan, wij verzorgen de salarisadministratie van A tot Z. 

4 1

Duidelijkheid omtrent je financiën geeft je als ondernemer een nog sterkere positie.

3 1

Van Bach neemt je belastingaangifte uit handen en zorgt ervoor dat deze aan alle vereisten voldoet.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

7
2
5 2

Nette bedrijf, altijd te bereiken wanneer ik iets wil vragen.

Meta Eps Parels Eigenaar

Zeer secuur en betrouwbare boekhouder, werk al bijna een jaar lang met Van Bach Finance en heb er alleen maar positieve ervaringen mee.

CMC Security Services Eigenaar

Transparant over de diensten en tarieven. Na veranderen van vele boekhouders ben ik nu op het juiste adres.

Ster Beveiliging Eigenaar

Een goede boekhouder tot mijn tevredenheid. Komt altijd zijn afspraken na.

Nieuwe Poort Slotenmaker Eigenaar

Heel erg tevreden over Van Bach Finance. Snelle service, meedenker, betrouwbaar en duidelijke communicatie.

Envolt Eigenaar

Als je duidelijk advies wilt hoef je niet verder te zoeken.

FITBYSEZ Eigenaar
6 1
7
1